Головна Новини Світ Азія КНДР попередила США
commentss НОВИНИ Всі новини

КНДР попередила США

Вашингтон вимагає від Пхеньяну більш рішучих дій щодо відмови від ядерної зброї, КНДР

9 листопада 2019, 05:05 comments1643
Поділіться публікацією:
КНДР попередила США

Пхеньян чекає, що до кінця року США вживуть зустрічні кроки у відповідь на зусилля КНДР, вікно можливостей закривається з кожним днем все більше. Про це заявив глава департаменту Північної Америки МЗС КНДР Чо Чхоль Су.

"Ми вже дали США досить багато часу і до кінця поточного року ми чекаємо відповіді, якогось результату з боку США. Ми дуже сподіваємося, що все буде розвиватися в позитивному ключі, однак повинен сказати, що вікно можливостей закривається з кожним днем", — заявив він.

З минулого року пройшли два саміту США — КНДР, на яких сторони домовилися рухатися до денуклеаризації і нормалізації відносин, також відбулися чотири міжкорейських саміту. Останнім часом діалог по обох напрямами застопорився. Вашингтон вимагає від Пхеньяну більш рішучих дій щодо відмови від ядерної зброї, КНДР у свою чергу відзначає, що США взагалі нічого не роблять у відповідь на її добровільні кроки по денуклеаризації.

Як повідомляв сайт "Коментарі", раніше стало відомо про підготовку переговорів про денуклеаризацію Північної Кореї на робочому рівні між представниками США і КНДР.

  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Теги:
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!