Головна Новини Світ Азія Подихати чистим повітрям: в Індії відкрили кисневий бар
commentss НОВИНИ Всі новини

Подихати чистим повітрям: в Індії відкрили кисневий бар

15 хвилин подачі кисню коштує від 4 до 6 доларів

20 листопада 2019, 22:45 comments1966
Поділіться публікацією:
Подихати чистим повітрям: в Індії відкрили кисневий бар

У столиці Індії Нью-Делі відкрили цікавий заклад Oxy Pure, в якому гостям пропонують замість алкогольних коктейлів — кисень. Про це повідомляє видання The New York Times.

У закладі відзначають, що зараз це місце є для індусів порятунком. Адже через масштабні проблеми з забрудненням повітря, населення не може знаходиться на вулиці без масок. Тому ніхто з жителів Індії не відмовиться зробити ковток чистого повітря, відзначили адміністратори бару.

Згідно з повідомленням, це працює так: протягом 15 хвилин кисень заливають в ніс через спеціальні трубки. Крім того, відвідувачі можуть самі вибрати аромат, яким буде наділено повітря. Відомо, що запахи лаванди, лемонграсу, м'яти, евкаліпта і вишні користуються найбільшою популярністю у гостей. Такий незвичайний коктейль коштує від 4 до 6 доларів. Власники поділилися, що також планують відкрити заклади в Мумбаї і Бангалорі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Гонконзі з'явився бар, куди пропускають тільки дівчат. Заклад славиться різноманітною картою коктейлів, сетами з морепродуктів і домашніми чіпсами.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!