Головна Новини Світ Азія У Грузії два копи влаштували "дуель" і застрелили один одного
commentss НОВИНИ Всі новини

У Грузії два копи влаштували "дуель" і застрелили один одного

В результаті конфлікту у важкому стані перебуває чоловік, який намагався перешкодити перестрілці

27 листопада 2019, 09:56 comments2477
Поділіться публікацією:
У Грузії два копи влаштували "дуель" і застрелили один одного

Сьогодні в Грузії почали розслідування перестрілки двох копів, яка сталася напередодні увечері в селищі Ладжана Цагерського району. В результаті "дуелі" обидва її учасники загинули, а чоловік, який намагався перешкодити конфлікту, перебуває в лікарні. Про це повідомляє інформагентство "Рейтер".

За даними місцевої прокуратури, вчора ввечері правоохоронці чергували біля громадського центру Будинку юстиції, і під час патрулювання між ними сталася перепалка. В результаті, поліцейські застосували вогнепальну зброю у відношенні один одного. Один з них помер на місці, другий – у лікарні: його поранення виявилися не сумісні з життям. У важкому стані залишається ще один чоловік, який став свідком перестрілки і намагався перешкодити їй.

Поки в грузинській прокуратурі не озвучують версії події, підтверджуючи лише загибель поліцейських. За фактом умисного вбивства йде розслідування.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Грузію сколихнула хвиля протестів. Місцеві жителі влаштували мітинги через те, що парламент відмовився підтримати зміни до виборчого законодавства.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!