Головна Новини Світ Азія Японія звернулася до лідерів світових країн через запуск ракет Північною Кореєю
commentss НОВИНИ Всі новини

Японія звернулася до лідерів світових країн через запуск ракет Північною Кореєю

КНДР провела серію запуску ракет сьогодні вранці

28 листопада 2019, 12:44 comments1645
Поділіться публікацією:
Японія звернулася до лідерів світових країн через запуск ракет Північною Кореєю

Прем'єр-міністр Японії Сіндзо Абе гостро відреагував на сьогоднішній акт з боку КНДР, яка здійснила запуск ракет в Японському морі, не попередивши Південну Корею і Японію про проведення військових навчань. Про це повідомляє The Reuters.

Так, за словами Абе, який звернувся до лідерів міжнародного співтовариства, черговий неконтрольований запуск балістичних ракет мілітаристської і вкрай закритої держави, несе загрозу не тільки державам-сусідам, але і всьому світу.

"Багаторазові пуски ракет Північною Кореєю являють собою серйозну проблему не тільки для Японії, але і для міжнародного співтовариства. Ми будемо підтримувати тісні контакти з США, Південною Кореєю та міжнародним співтовариством для моніторингу ситуації. Ми підвищимо нашу пильність, щоб зберегти безпеку і активи японців", — відзначив глава японського уряду.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Північна Корея проводила кілька серій запуску ракет влітку, а останній запуск в Японському морі пройшов у жовтні. Як правило, на таких заходах по випробуванню боєголовок присутні керівні члени Трудової партії Кореї, а іноді і правлячий лідер Кім Чен Ин. У Пхеньяні відзначають, що запуск демонструє прогрес у розробці зброї, а також, що система безперервного вогню здатна повністю знищити групову ціль противника несподіваним ударом.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!