Головна Новини Світ Азія Посол Північної Кореї: "Питання ядерного роззброєння не вимагає переговорів з США"
commentss НОВИНИ Всі новини

Посол Північної Кореї: "Питання ядерного роззброєння не вимагає переговорів з США"

Кім Сон заявив, що всі переговори з Пхеньяном Вашингтон використовує лише у власних цілях

8 грудня 2019, 17:30 comments1697
Поділіться публікацією:
Посол Північної Кореї: "Питання ядерного роззброєння не вимагає переговорів з США"

Представник Північної Кореї при Організації Об'єднаних Націй (ООН) Кім Сон заявив, що проблема ядерного роззброєння (денуклеаризації) не вимагає більше переговорів з Білим Домом США. Про це передає інформагентство "РБК-Україна".

Як зазначив представник КНДР, "тривалий і ґрунтовний діалог", який Вашингтон прагне налагодити з Пхеньяном, був "спосіб виграти час" для досягнення своїх внутрішньополітичних цілей.

Раніше в Північній Кореї (КНДР) висловили невдоволення заявою президента США Дональда Трампа стосовно лідера КНДР Кім Чен Ина, а також заявили про готовність до дій у відповідь щодо можливого застосування сили з боку Америки.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що КНДР заявила про готовність застосувати зброю у відповідь на репліку президента Америки Дональда Трампа проти північнокорейського лідера Кім Чен Ина.

"Якщо США зроблять військове дію відносно КНДР, то будь-яка країна може очікувати удару у відповідь з нашого боку", — повідомив генеральний штаб армії КНДР Пак Чен Чхон.

Під час візиту на саміт НАТО в Британії американський президент назвав Кім Чен Ина "людиною-ракетою". Також президент США заявив про готовність застосувати силу в разі необхідності.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!