Головна Новини Світ Азія США готові піти на деякі поступки КНДР, – ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

США готові піти на деякі поступки КНДР, – ЗМІ

США готова проявити гнучкість щодо КНДР з метою подальшого просування в питанні денуклеаризації

12 грудня 2019, 02:15 comments1598
Поділіться публікацією:
США готові піти на деякі поступки КНДР, – ЗМІ

В Америці планують проявити лояльність в переговорах про денуклеаризацію Корейського півострова. Про це повідомив акредитований в Білому домі журналіст Голосу Америки Стів Херман.

Вважається, що виявити "гнучкість" щодо ядерних і ракетних програм КНДР, США планують вже на засіданні Ради безпеки ООН, яке буде присвячено КНДР.

Раніше агентство dpa заявляло, що під тиском Пхеньяна Вашингтон заблокував заплановане на 10 грудня засідання Ради Безпеки ООН щодо катастрофічної ситуації з правами людини в Північній Кореї.

Раніше лідер КНДР Кім Чен Ин натякнув на підготовку до війни. В час навчань він нагадав про важливість готовності Північної Кореї до бойових дій.

Як повідомляв сайт "Коментарі", раніше стало відомо про підготовку переговорів про денуклеаризацію Північної Кореї на робочому рівні між представниками США і КНДР. У КНДР незадоволені заявами американського президента в бік їх лідера, і вони готові до відповідних дій щодо можливого застосування сили з боку США. Військове протистояння між Америкою і КНДР здобуває серйозне військове протистояння.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!