Головна Новини Світ Азія У Південній Кореї посла США «зацькували» через вуса
commentss НОВИНИ Всі новини

У Південній Кореї посла США «зацькували» через вуса

Харріс очолює посольство США в Південній Кореї всього рік

18 січня 2020, 01:40 comments2687
Поділіться публікацією:








У Південній Кореї посла США «зацькували» через вуса

Члени прогресивної суспільної групи Дзінбо (Сеул, Південна Корея) висловили обурення у зв'язку з тим, що посол США в Південній Кореї Гаррі Харріс відростив вуса, повідомляє CNN.

Активісти пікетували резиденцію посла з плакатами, на яких обличчя дипломата накладено на фото кота.

Громадські діячі, зокрема, незадоволені не тільки вимогами президента США до влади Південної Кореї щорічно платити 5 млн дол за перебування там американських військ, але й тим, що посол Гаррі Харріс відростив вуса. Саме такі вуса носили японські губернатори під час окупації Японією Корейського півострова.

Варто відзначити, що батько Харріса — американець, а мати — японка, що в цьому скандалі тільки погіршує ситуацію. Однак посол наполягає, що його походження жодним чином не впливає на ставлення до Південної Кореї та її жителів.

"Я той, хто я є. Все, що я можу сказати, це те, що кожне моє рішення засноване на тому факті, що я американський посол в Кореї, а не японський американський посол в Кореї", — підкреслив Харріс.

Говорячи про те, чому він вирішив відпустити вуса, посол зазначив, що хотів щось змінити у зв'язку з новим етапом у своєму житті.

"Я не міг вирости вище, я не міг відростити волосся на маківці голови, але я міг відростити його на обличчі, і я так і зробив. Нічого поганого, я хотів щось змінити", — сказав посол.

Зазначимо, Гаррі Харріс був призначений послом США в Південній Кореї рік тому. До цього він 40 років віддав службі в Тихоокеанському флоті США, де дослужився до командувача.

Як повідомляв сайт "Коментарі", раніше український співак Павло Зібров випустив кліп про свої вуса.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!