Головна Новини Світ Азія Влада Казахстану назвала причину масової бійки і попросила допомоги у старійшин
commentss НОВИНИ Всі новини

Влада Казахстану назвала причину масової бійки і попросила допомоги у старійшин

Комісія уряду Казахстану вивчить обставини масової бійки в Кордайському районі, в якій загинули 8 людей

8 лютого 2020, 14:48 comments2422
Поділіться публікацією:
Влада Казахстану назвала причину масової бійки і попросила допомоги у старійшин

Причиною масової бійки в чотирьох селах Кордайського району Жамбильської області Казахстану став побутовий конфлікт, повідомляє "Інтерфакс-Росія".

"Причина — побутовий конфлікт. Зараз ситуація нормалізувалася. Просимо, щоб все було по закону, в рамках правового поля", — сказав житель села Сортобе Арли Мусаров.

На місце прибули учасники комісії на чолі з заступником прем'єр-міністра Бердібеком Сапарбаєвим, який звернувся до місцевих старійшин за допомогою у вирішенні конфлікту.

"Ми просимо вас як аксакалів, які мають авторитет у суспільстві, роз'яснити мешканцям, що ми приїхали для об'єктивного з'ясування обставин. Винні понесуть покарання. Всім постраждалим надається необхідна медична та інша допомога. Зараз головне питання — забезпечення стабільності в регіоні", — сказав чиновник.

Як повідомляв сайт "Коментарі", увечері 7 лютого в селі Масанчі у Казахстані сталася масова бійка, в якій також взяли участь жителі трьох навколишніх населених пунктів Кордай, Аухатти і Сортобе. У результаті, загинули 8 людей, щонайменше 40 людей отримали поранення. Були пошкоджені десятки житлових будинків, магазинів і автомобілів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!