Головна Новини Світ Азія На Філіппінах поліція застрелила чоловіка за порушення карантину
commentss НОВИНИ Всі новини

На Філіппінах поліція застрелила чоловіка за порушення карантину

Філіппінця застрелили через відмову надіти маску

6 квітня 2020, 17:20 comments1889
Поділіться публікацією:
На Філіппінах поліція застрелила чоловіка за порушення карантину

Чоловік, який відмовився одягати захисну маску в умовах карантину був застрелений поліцейськими Філіппін. Інцидент стався в місті Насипит на півдні країни.

Так, 63-річний громадянин, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння вступив у конфлікт з медичними працівниками, які попередили про необхідність дотримуватися правил карантину. Зауваження медиків викликало агресію і чоловік напав на медпрацівників і поліцейських.

"Підозрюваний був попереджений медичним працівником... за те, що він не носив маску. Але підозрюваний розлютився, вимовляючи провокаційні слова, і врешті-решт напав на персонал з допомогою коси", — повідомили правоохоронці.

По мірі розвитку конфліктної ситуації поліція застосувала зброю і застрелила порушника. Наголошується, що це перший випадок, коли через не дотримання карантинних заходів поліція застосувала вогнепальну зброю.

Як повідомляв портал "Коментарі", президент Філіппін Родріго Дутерте вирішив жорстко боротися з порушниками карантину і попередив їх про те, що вони можуть бути розстріляні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!