Головна Новини Світ Австралія та Океанія Ді Капріо відповів на звинувачення в підпалі лісів Амазонії
commentss НОВИНИ Всі новини

Ді Капріо відповів на звинувачення в підпалі лісів Амазонії

Актор заявив, що президент Бразилії голослівно звинуватив його в оплаченому піарі на палаючому лісі

1 грудня 2019, 11:46 comments2286
Поділіться публікацією:
Ді Капріо відповів на звинувачення в підпалі лісів Амазонії

Оскароносний голлівудський актор Леонардо Ді Капріо, відомий останнім часом і за активною участю в захисті екології планети, відреагував на звинувачення з боку президента Бразилії Жаїра Болсонару про те, що він нібито заплатив паліям амазонських лісів, щоб отримати інформаційний привід для своєї публічної діяльності. Актор написав своє спростування в Instagram.

“У цей кризовий для Амазонії час я підтримую жителів Бразилії, які працюють над збереженням природної і культурної спадщини своєї землі. Це дивовижний, зворушливий і простий приклад відповідальності і ентузіазму, необхідних для збереження навколишнього середовища. На кону майбутнє цих незамінних екосистем, і я гордий бути частиною груп, які займаються їх захистом. І хоча їх варто підтримувати, але ми не виділяли кошти організаціям, які опинилися під ударом". — зазначено в повідомленні Ді Капріо.

1v54I-k-kRNPuubNX7PiYiOff.jpg

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Бразильський космічний центр попередив Бразилії про те, що вона стоїть на порозі екологічної катастрофи у зв'язку з частими пожежами в тропічних лісах.

За даними Національного космічного дослідницького центру Бразилії (INPE), цим літом лісових пожеж було зафіксовано на 83% більше, ніж в аналогічний період 2018 року.

З-за цього цілий ряд регіонів країни заволокло густим димом, у зв'язку з чим влада штату Амазонас, зокрема, оголосили в південних районах і в столиці надзвичайний стан.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!