Головна Новини Світ Австралія та Океанія Австралії знадобиться сотня років, щоб відновитися після пожеж
commentss НОВИНИ Всі новини

Австралії знадобиться сотня років, щоб відновитися після пожеж

Загасити пожежу в Австралії до цих пір не вдається, дуже величезні масштаби

15 січня 2020, 12:19 comments1725
Поділіться публікацією:
Австралії знадобиться сотня років, щоб відновитися після пожеж

Експерти вважають, що Австралії знадобиться, як мінімум сто років, щоб оговтатися від руйнівних пожеж, які почалися ще в вересні місяці минулого року і заподіяли величезну шкоду регіону.

В результаті руйнівної стихії загинуло 28 осіб, зруйновано більше двох тисяч будинків, також пожежі призвели до загибелі більше мільярда тварин, деякі з яких були на межі зникнення.

Дим від пожеж буде видно ще тривалий період в усьому світі, і коли вдасться впоратися зі стихією не відомо. Експерти прогнозують, що хмара диму здійснить як мінімум один повний оборот навколо землі, це у свою чергу позначиться на всій атмосфері нашої планети.

Зазначимо, що незважаючи на те, що в деяких регіонах Австралії пройшли дощі, пожежа продовжує розповсюджуватися, влада вирішила оголосити чергову евакуацію населення.

Як повідомляло видання "Коментарі", влада Австралії прийняли рішення виділити 50 мільйонів доларів на відновлення дикої природи, яка постраждала після масштабних лісових пожеж на континенті. Справа в тому, що в деяких регіонах коал можуть зарахувати до тварин, які знаходяться під загрозою зникнення.

Глава міністерства охорони навколишнього середовища Сюзан Лей заявила, що популяція коал в Австралії отримала "надзвичайний удар через те, що сталося.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!