Головна Новини Світ Канада У США на пару закоханих напав бізон
commentss НОВИНИ Всі новини

У США на пару закоханих напав бізон

Пара гуляла популярною серед туристів стежкою

4 жовтня 2019, 11:20 comments2343
Поділіться публікацією:
У США на пару закоханих напав бізон

У заповіднику Antelope Island в Йеллоустонском національному парку на американця під час прогулянки напав бізон. Через три місяці чоловік повернувся в той же заповідник зі своєю нареченою, на яку теж напав бізон.

Перший напад стався у червні, коли Борджес гуляв популярною серед туристів стежкою, коли, піднявшись на плато, раптом побачив двох бізонів. Про це повідомляє ВВС.

Борджес розповів, що бізон вдарив його рогами, зачепивши стегно і пахву. Чоловік впав, після чого бізон ударив його копитом по голові. У 22-річного чоловіка діагностували тріщину в ребрі і прокол легені.

Зазначається, що 3 місяці тому Кайлер і його наречена Кейлі Девіс знову вирушили на прогулянку по тій же стежці, коли на пару знову напав бізон.

Дівчина розповіла, що вона без проблем пройшла повз тварини, а її наречений залишився трохи позаду. Потім вона вирішила повернутися за нареченим, але в цей момент по дорозі проїхала група велосипедистів, які налякали бізона. Тварина побігла в напрямку дівчини, і вона кинулася бігти.

"Я озирнулася і побачила, що він наближається. Озирнулась знову -і він уже був зовсім близько. І як тільки я побачила його, то відчула, що злітаю в повітря на 4,5 метра", – поділилася Девіс.

У повідомленні йдеться, що в результаті дівчина пошкодила стегно, бізон проткнув її щиколотку наскрізь.

Варто відзначити, що за останні десять років парк відвідали 4 мільйони чоловік, за цей час відбулося всього п'ять подібних нападів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Індії до смерті забили тигрицю, що втекла з заповідника.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!