Головна Новини Світ Канада Канадський продавець зірвав рекордний джекпот
commentss НОВИНИ Всі новини

Канадський продавець зірвав рекордний джекпот

Канадський продавець купив лотерейний квиток в магазині, де працював. Вранці він прокинувся мільйонером.

4 березня 2020, 14:41 comments2214
Поділіться публікацією:








Канадський продавець зірвав рекордний джекпот

Співробітник канадського супермаркету зірвав джекпот, купивши квиток у себе на роботі. Історію хлопця, який за один день з продавця перетворився на мільйонера, розповіло видання "People".

Це був звичайний робочий день. 22-річний продавець Грегорі Матьє, перш ніж піти додому, вирішив випробувати удачу. Він купив на касі в продуктовому магазині, де працював, лотерейний квиток. І фортуна йому посміхнулася.

Вже вранці хлопець прокинувся мільйонером. Щоправда, сам він про це, навіть, не здогадувався. Вже прийшовши на роботу, він дізнався, що і працювати то йому, загалом, нема чого. Грегорі зірвав рекордний в історії канадської провінції Квебек джекпот — 70 мільйонів канадських доларів. Це більше, ніж мільярд гривень.

Дізнавшись про виграш, хлопець відчув справжній шок. Співробітники говорять, що він розплакався від щастя, а від хвилювання у нього почали трястися руки. Сісти за кермо в такому стані хлопець не міг, тому довелося телефонувати його батькові, щоб той забрав новоспеченого мільйонера додому.

Звичайно ж, повертатися на роботу в супермаркет щасливчик вже не збирається. З магазину, який, фактично, зробив його багатієм, він тут же звільнився. Тепер хоче роздати по мільйону доларів всім членам своєї родини, а на решту грошей купити машину і подорожувати по світу.


Раніше "Коментарі" розповідали про подружжя з Англії, які зірвали джекпот завдяки коту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!