Головна Новини Світ Китай У Китаї показово знищили 180 фальшивих таксі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Китаї показово знищили 180 фальшивих таксі

Масштабна показова акція по знищенню "підроблених" таксі проведена в Пекіні

28 серпня 2019, 09:44 comments2225
Поділіться публікацією:
У Китаї показово знищили 180 фальшивих таксі

На одній з штрафних стоянок з допомогою важкої будівельної техніки були знищені 180 автомобілів різних марок, забарвлених в стандартні кольори таксомоторів, однак використовувалися приватними водіями для нелегального візництва. Про це повідомляє агентство Сіньхуа.

"Згідно з роз'ясненням муніципальної транспортної комісії метою посилення управління і контролю, забезпечення заборонного порядку в цей раз проведена акція по знищенню автомобілів-клонів таксі шляхом деформації їх корпусу з допомогою відповідних технічних засобів", — йдеться в повідомленні.

Одночасно вживаються заходи по недопущенню в подальшому порушень у сфері перевезень пасажирів, забороняється продавати на вторинному ринку автомобілі, що використовувалися раніше як таксі і зберегли їх характерний зовнішній вигляд.

"Пекінські транспортні органи і далі будуть приймати суворі заходи щодо виявлення "чорних" автомобілів, "клонів" таксі, які будуть вилучатися, а власники — піддаватися покаранням", — наголошується в матеріалі.

Крім штрафів, "нелегальних" таксистів у разі повторних порушень будуть позбавляти водійських прав, якщо їх дії не мають ознак кримінальних злочинів. Пасажирам настійно рекомендовано не користуватися подібним варіантом приватного візництва "в інтересах власної безпеки та дотримання законних прав".

У Пекіні діють численні таксопарки, які мають офіційні ліцензії, всі автомобілі повинні бути пофарбовані у встановлені кольори, а водії — носити формений одяг.

Як повідомляв портал "Коментарі", грецьких водіїв таксі, автобусів та інших видів громадського транспорту, які палять на роботі, будуть штрафувати на 1500 євро.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: http://russian.news.cn/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!