Головна Новини Світ Китай Китай відкинув прохання Трампа стосовно батька і сина Байденів
commentss НОВИНИ Всі новини

Китай відкинув прохання Трампа стосовно батька і сина Байденів

МЗС заявив, що Китай не має наміру втручатися в справи США

8 жовтня 2019, 12:40 comments1938
Поділіться публікацією:
Китай відкинув прохання Трампа стосовно батька і сина Байденів

Сьогодні, 8 жовтня, в Міністерстві закордонних справ Китаю позначили, що не мають наміру влазити у внутрішні конфлікти Америки з ініціативи та прохання голови Білого Дому Дональда Трампа. Про це передає інформагентство "РБК-Україна", посилаючись на західні ЗМІ.

Відомо, що раніше Дональд Трамп звернувся до керівництва Пекіна, щоб останнє почало розслідування діяльності політичного конкурента від демократичної партії Джо Байдена і його сина в Китаї.

"Минулого тижня президент-республіканець, який став предметом розслідування імпічменту в Конгресі США, який попросив президента України розслідувати справу Байдена, запропонував Пекіну" почати розслідування "щодо кандидата в президенти 2020 року і його сина Хантера, який мав ділові інтереси в Китаї. Трамп сказав , що Байден і його син "корумповані", але не надав жодних доказів, які б підтверджували це ", — йдеться в повідомленні китайського МЗС.

Відзначається, глава США заявив, що Китай повинен почати розслідування відносно Байденом, "тому що те, що сталося в Китаї, приблизно так само погано, як і те, що відбулося в Україні".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що спроба усунути свого потенційного конкурента на президентських виборах в Америці в 2020 році стала для Трампа буквально фатальною після публікації його телефонної розмови з президентом України Володимиром Зеленським.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!