Головна Новини Світ Китай Під час різанини в Гонконзі політику відкусили вухо
commentss НОВИНИ Всі новини

Під час різанини в Гонконзі політику відкусили вухо

Постраждало чотири людини, дві з яких - у критичному стані

4 листопада 2019, 10:58 comments2234
Поділіться публікацією:
Під час різанини в Гонконзі політику відкусили вухо

Вчора, 3 листопада, в Гонконзі стався розбійний напад, в результаті якого постраждало чотири людини. За інформацією CNN, серед постраждалих – місцевий політик, якому по час бійки частково відкусили вухо.

Напад на мирних громадян стався біля ТЦ Cityplaza, де раніше вже відбувалися протести демократів. У місцевій поліції підтверджують інформацію з приводу того, що натовп влаштував дебош у ресторані цього торгового центру, однак поки не повідомляють подробиці, що було після. Згідно з джерелами CNN в правоохоронних органах, один з протестувальників дістав ніж і напав на людей. Чотири людини з численними ножовими пораненнями зараз перебувають у лікарні, двоє з них – у критичному стані. Крім того, серед потерпілих був політик-демократ Ендрю Чіу, якому агресор відкусив частину вуха. Сам нападник зараз знаходиться у лікарні.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Гонконзі 2 листопада тисячі місцевих жителів вийшли на антиурядовий мітинг. Радикали кидали перед штаб-квартирою банку HSBC Банку Китаю коктейлі Молотова. Згодом, щоб розігнати протест, правоохоронцями довелося застосувати сльозогінний газ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!