Головна Новини Світ Китай У Китаї відзначили перші успішні результати боротьби з коронавірусом
commentss НОВИНИ Всі новини

У Китаї відзначили перші успішні результати боротьби з коронавірусом

Керівництво Китаю прозвало протидію коронавірусу народною боротьбою

11 лютого 2020, 22:59 comments2455
Поділіться публікацією:
У Китаї відзначили перші успішні результати боротьби з коронавірусом

Президент Китаю Сі Цзіньпін повідомив про прогрес у профілактичній роботі над поширенням особливої ​​форми пневомніі, що виникла в Ухані. Про це передає видання The Reuters.

За словами лідера китайської нації, на даний момент Пекін веде "народну війну" проти коронавірусу і перемагає. Також він зазначив, що після перемоги Китай стане ще більш процвітаючою державою.

"В даний час наша робота з профілактики та контролю досягла позитивних результатів. У Китаю є впевненість і здатність перемогти в боротьбі з вірусом завдяки його міцнійматеріально-технічній базі та багатому практичному досвіду", — підкреслює Цзіньпін.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що власник порталу "КомментаріУА" Віктор Гольдській пообіцяв 100 тис. грн українським вченим в разі створення вакцини від коронавируса.

Я виплачу 100 000 грн будь-якому українському вченому, який зможе першим в світі винайти вакцину від коронавірусу (2019-nCoV). Ми бачимо, що малий і середній бізнес соціально більш відповідальний, ніж великі фінансово-промислові корпорації. Олігархи заробляють на бюджеті мільярди, але не готові вкласти навіть тисячі в розвиток країни і допомогу ближньому, не кажучи вже про пошук ліків для простих українців, — зазначає Віктор Гольдскій. — У кожного в житті свої пріоритети, і моя ініціатива — це данина поваги українським медикам і вченим, які не дивлячись на всі позбавлення і лиха нашої країни, залишаються в Україні і працюють для людей. Я це роблю, тому що люблю свою країну і хочу, щоб бренд України звучав в світі все частіше в контексті прогресу або поліпшення якості життя, а не війни і кризи ".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!