Головна Новини Світ Китай У Гонконзі відбулося "зухвале пограбування": вкрадено 600 рулонів туалетного паперу
commentss НОВИНИ Всі новини

У Гонконзі відбулося "зухвале пограбування": вкрадено 600 рулонів туалетного паперу

Озброєні грабіжники напали на співробітники доставки і вкрали 600 рулонів туалетного паперу

17 лютого 2020, 10:53 comments2233
Поділіться публікацією:
У Гонконзі відбулося "зухвале пограбування": вкрадено 600 рулонів туалетного паперу

У Гонконзі озброєні зловмисники вкрали 600 рулонів туалетного паперу на загальну суму близько 1 695 гонконзьких доларів, пише ВВС.

Повідомляється, що грабіжники, які були озброєні ножем, напали на працівника служби доставки, який привіз туалетний папір в супермаркет в районі Міг Кок.

Через епідемію коронавірусу люди почали скуповувати продукти, а також туалетний паперіву тому що вважають, що можуть виникнути складнощі з доставкою товарів у супермаркети, що в свою чергу призведе до дефіциту.

Як повідомляло видання "Коментарі", в Китаї громадські туалети оснащені вай-фаєм, телевізорами, банкоматами і турбоунитазами, деякі туалети навіть обладнані системою розпізнавання обличча, щоб туалетний папір витрачалася економно. І щоб не крали.

Також ми писали, що в"Газпромі" скінчилася туалетний папір – в хід пішли документи. Користувач Facebook Рустем Адагамов розмістив на своїй сторінці скан листи керівництва ТОВ "Газпром трансгаз Санкт-Петербург" заступнику гендиректора з управління постачаннями ТОВ "Газпром комплектація".

У 2017 році on-line магазин Amazon почав продавати туалетний папір з твітами глави США Дональда Трампа. Висловлювання Дональда Трампа в мікроблозі Twitter часто призводять до значних обговорень серед людей. Віртуальний ресурс компанії Amazon вирішив скористатися популярністю висловів президента США щоб отримати додатковий прибуток за рахунок підвищеного попиту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!