Головна Новини Світ Китай У Китаї обрушився міст, загинули люди
commentss НОВИНИ Всі новини

У Китаї обрушився міст, загинули люди

Конструкція недобудованого мосту обрушилася на підсобку робітників. Всередині були люди.

3 березня 2020, 10:15 comments2258
Поділіться публікацією:
У Китаї обрушився міст, загинули люди

У Китаї обрушився недобудований міст. Загинули двоє будівельників, ще четверо опинилися в лікарні, інформує Центральне телебачення Китаю.

Трагедія сталася на будівництві в місті Фучжоу, що в провінції Фуцзянь. Неподалік від Південного міського вокзалу там зводять новий міст.

У якийсь момент будівельники почули на будівельному майданчику страшний гуркіт. Як виявилося, одна з балок переправи була погано закріплена. Вона не витримала навантаження і впала вниз прямо на тимчасову підсобку робітників. У приміщенні в цей час були люди. Все сталося так швидко, що у деяких просто не залишилося шансів на порятунок. Балка, буквально розчавила маленьку підсобку. Двоє будівельників загинули миттєво. Ще чотирьох вдалося врятувати і витягнути з-під завалів живими. Їх забрали в лікарню. Медики стверджують, що, не дивлячись на численні травми, загрози для життя робітників зараз немає, всі вони йдуть на поправку.

Тепер китайські правоохоронці намагаються з'ясувати, хто винен у загибелі людей. Остаточну причину трагедії назвуть після завершення розслідування.

Нагадаємо, "Коментарі" раніше повідомляли про те, що в Африці обрушився золотий рудник, де загинули загинули десятки людей.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!