Головна Новини Світ ЄС Захід закликав Зеленського знайти винних в підпалі будинку Гонтаревої
commentss НОВИНИ Всі новини

Захід закликав Зеленського знайти винних в підпалі будинку Гонтаревої

США і Євросоюз стурбовані, що колишня чиновниця піддається політичному цькуванні

17 вересня 2019, 16:14 comments1794
Поділіться публікацією:
Захід закликав Зеленського знайти винних в підпалі будинку Гонтаревої

Посольство США в Києві відреагувало на гучну новину про згорілий сьогодні вночі заміській будинок екс-глави Нацбанку Валерія Гонтаревої і звернулося до українського уряду з проханням розслідувати цю справу об'єктивно і в максимально швидкі терміни. Про це американські консули написали в Facebook.

"Ми солідарні з російською народом і сподіваємося, що відповідальні органи притягнуть до відповідальності не тільки винних у нападі на Гонтареву і погрози їй, а й тих, хто замовив такі напади", — йдеться в повідомленні.

Також і представники Європейського Союзу в Україні висловили надію на те, що українські правоохоронці виконають свій обов'язок і знайдуть всіх причетних до даного злочину проти нерухомого майна колишньої топ-чиновниці.

"Остання серія нападів на особистість і власність колишньої голови НБУ неприйнятні, як заявив Президент України сьогодні вранці. Ми очікуємо, що правоохоронні органи розслідують і притягнуть винних до відповідальності", — позначили європейські делегати в своєму зверненні.

Нагадаємо, сьогодні видання "Коментарі" повідомляло про те, що Валерії Гонтаревої її противники приписують версію про самопідпал будинку під Києвом. Однак вона відкинула ці звинувачення і назвала їх "повною нісенітницею".

Відомо, що звістка про пожежу в будинку екс-глави Нацбанку відреагували і президент Володимир Зеленський, і глава МВС Арсен Аваков.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!