Головна Новини Світ ЄС Європарламент просить Туска схвалити перенесення Brexit
commentss НОВИНИ Всі новини

Європарламент просить Туска схвалити перенесення Brexit

Запит про відстрочку Brexit надійшов від прем'єр-міністра Великобританії

24 жовтня 2019, 18:35 comments1860
Поділіться публікацією:
Європарламент просить Туска схвалити перенесення Brexit

Конференція президентів (лідерів політичних груп) Європейського парламенту рекомендувала Єврораді погодитися на перенесення виходу Великобританії зі складу Європейського Союзу на 31 січня 2020 року, повідомляє прес-служба ЄП.

Відповідний лист було направлено главі Євроради Дональду Туску.

"Конференція президентів ЄП вранці розглянула стан справ щодо виходу Великобританії з ЄС в світлі останніх подій і направила лист Президенту Європейської Ради Дональду Туску з рекомендацією прийняти запит про подальшу відстрочку до 31 січня 2020 року", — сказано в документі.

Президент Європарламенту Девід Сассолі раніше зазначив, що перенесення Brexit дозволить Великобританії уточнити свою позицію, а Європарламенту — виконати все необхідне належним чином.

Як повідомляв сайт "Коментарі", 17 жовтня Великобританія і Євросоюз досягли угоди про правила Brexit. Запит про відстрочку Brexit надійшов у Європарламент від прем'єр-міністра Великобританії Бориса Джонсона 19 жовтня.

Борис Джонсон має намір відкликати свій законопроект про вихід Великобританії з ЄС та призначити загальні вибори, якщо парламент не схвалить документ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!