Головна Новини Світ ЄС В Нідерландах через протести паралізовані автомагістралі
commentss НОВИНИ Всі новини

В Нідерландах через протести паралізовані автомагістралі

Фермери і будівельники заблокували рух автомагістралями Нідерландів

30 жовтня 2019, 13:00 comments2290
Поділіться публікацією:
В Нідерландах через протести паралізовані автомагістралі

Масові протести будівельників і фермерів призвели до багатокілометрових пробок на автомагістралях Нідерландів. Про це повідомляє управління дорожнього руху країни.

Учасники протестів стягнули на дороги сільгосптехніку, екскаватори та будівельні крани. Відзначається, що пробки навколо Гааги мають протяжність в 380 км

Це вже п'ята хвиля протестів в Нідерландах. Фермери висловлюють незгоду з судовим рішенням щодо зайвих викидів азоту в навколишнє середовище. Фермерів і будівельників звинувачують у порушенні екологічних норм. Аграрний сектор і будівництво вважаються галузями, які є найбільшими джерелами викидів, але багато хто вважає, що їх звинувачують не справедливо і виступають за розширення проблеми на все суспільство. Влада країни працює над вирішенням обмеження викидів і має намір у майбутньому запропонувати дотації і субсидії виробникам тваринницької продукції.

Як повідомляв портал "Коментарі", у Гаазі відбулася багатотисячна страйк фермерост. Аграрії використовують сільськогосподарську техніку для блокування руху.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.reuters.com/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!