Головна Новини Світ ЄС "Санкції проти Венесуели продовжені ще на рік", - Рада Європи
commentss НОВИНИ Всі новини

"Санкції проти Венесуели продовжені ще на рік", - Рада Європи

Перелік санкцій найбільше зачепить інтереси політиків 25 Венесуэалы

11 листопада 2019, 15:49 comments1302
Поділіться публікацією:
"Санкції проти Венесуели продовжені ще на рік", - Рада Європи

Рада міністрів Євросоюзу із закордонних справ, засідання якого почалося в понеділок у Брюсселі, прийняла рішення продовжити цільові санкції проти Венесуели ще на рік, до листопада 2020 року. Даний висновок опубліковано на сайті Ради Європи.

"На тлі політичного, економічного, соціального та гуманітарного кризи, що триває у Венесуелі, і супроводжується постійними діями по підриву демократії, верховенства права та поваги до прав людини, Рада Європи сьогодні продовжила обмежувальні заходи проти Венесуели на один рік, до 14 листопада 2020 року", — йдеться в повідомленні.

Санкції передбачають ембарго на постачання зброї та обладнання, яке може бути використане для здійснення внутрішніх репресій в цій країні, а також заборону на подорожі і заморожування активів для 25 осіб, які несуть відповідальність за порушення прав людини, за підрив демократії і верховенства права у Венесуелі.

"Зазначені заходи покликані допомогти в пошуку загального демократичного рішення для встановлення в країні політичної стабільності, і дозволити їй вирішити нагальні потреби, які відчуває населення. Цільові заходи є гнучкими і можуть бути переглянуті, вони не несуть мети завдати навмисні збитки Венесуелі", — зазначають міністри ЄС.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Венесуели Ніколас Мадуро відмовився від участі у Генеральній асамблеї ООН, яка відбулася у вересні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!