Головна Новини Світ ЄС Суд Румунії залишив у силі вирок екс-голові парламенту
commentss НОВИНИ Всі новини

Суд Румунії залишив у силі вирок екс-голові парламенту

Драгня був засуджений за перевищення службових повноважень

11 грудня 2019, 06:50 comments1557
Поділіться публікацією:
Суд Румунії залишив у силі вирок екс-голові парламенту

Верховний суд Румунії відмовився скасувати вирок екс-голові палати депутатів парламенту країни Лівіу Драгню, який був засуджений до 3,5 років позбавлення волі. Про це повідомляє румунський телеканал Digi 24.

Драгня був засуджений за перевищення службових повноважень торік, остаточний вирок після численних апеляцій був винесений в кінці травня цього року.

"Верховний суд касації та юстиції відхилив звернення про анулювання вироку екс-голові Соціал-демократичної партії. Судді визнали звернення Лівіу Драгни необґрунтованим", — повідомляє телеканал.

Судді пояснили, що Драгня у поданому в жовтні зверненні про анулювання вироку вказав причини, які не відповідають законодавчим нормам, які передбачають можливість звільнення ув'язненого. Рішення суду є остаточним.

За даними Національного антикорупційного управління, 2013 році Драгня в якості глави повіту Телеорман, допустив прийняття на роботу Генеральне управління соціальної допомоги і захисту дитини повіту двох співробітниць, які насправді працювали в регіональній повітової організації Соціал-демократичної партії. Прокуратура встановила, що обидві жінки ні разу не з'являлися на робочих місцях в управлінні, не виконували свої обов'язки, але отримували зарплату.

 Раніше "Коментарі" повідомляли, румынская влада на початку тижденьі заблокувала перевезення російської військової техніки в Сербію з-за санкцій Євросоюзу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.digi24.ro/
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!