Головна Новини Світ ЄС Стало відомо, скільки біженців прийме ЄС у 2020 році
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, скільки біженців прийме ЄС у 2020 році

У пріоритеті програми переселення Євросоюзу − мігранти з країн Середземномор'я, Нігеру і Руанди

19 грудня 2019, 01:45 comments1157
Поділіться публікацією:
Стало відомо, скільки біженців прийме ЄС у 2020 році

В наступному році Країни Євросоюзу візьмуть понад 30 тисяч біженців, перш за все з кризових регіонів світу. Така кількість місць держави-учасники ЄС підготували в рамках програми переселення, говориться в повідомленні Єврокомісії.

Німеччина планує розмістити до 5,5 тисячі мігрантів, повідомили в МВС ФРН.

Згідно з прогнозом Управління верховного комісара ООН у справах біженців, пріоритет в рамках програми отримають мігранти з Туреччини, Лівану, Йорданії, країн середземноморського регіону, а також Нігеру і Руанди.

Віце-президент Єврокомісії, комісар з просування європейського способу життя Маргаритис Схинас назвав внесок у справу переселення з боку ЄС "найбільшим в світі".

"Коли ми працюємо разом, то можемо створювати довготривалі, ефективні та безпечні системи" для захисту найбільш вразливих", − підкреслив він.

 Раніше "Коментарі" писали, що за перші шість місяців цього року обсяг переказів у межах України зріс на третину (майже на 33,5%) – до 93,28 млрд грн. або 3465 млн дол. Трудовые мігранти за перше півріччя 2019 року переказали в Україну 5,5 млрд грн., що на 254 млн дол. більше, ніж за аналогічний період 2018 року. Через кореспондентські рахунки було перераховано 1,75 млрд дол., через платіжні системи – 1,8 млрд дол., по неформальним каналам – 2,7 млрд дол.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!