Головна Новини Світ ЄС В Ізраїлі заявили про перехоплення ракети, випущеної з сектора Газа
commentss НОВИНИ Всі новини

В Ізраїлі заявили про перехоплення ракети, випущеної з сектора Газа

Армія оборони Ізраїлю заявила, що перехопила ракету

19 грудня 2019, 05:33 comments1297
Поділіться публікацією:
В Ізраїлі заявили про перехоплення ракети, випущеної з сектора Газа

Військові Ізраїлю заявили про відбитті атаки з боку Сектора Газа. За інформацією військових Ізраїль зміг перехопити ракету, випущену з території сектора Газа.

"Ракета була запущена з Гази по ізраїльським мирним жителям. Ракета була перехоплена в повітрі системою ПРО "Залізний купол", — йдеться в повідомленні армії в Twitter.

 Як повідомляв портал "Коментарі", військове загострення між Ізраїлем і сектором Газа пішло на спад. Сторонам вдалося домовитися про припинення вогню. Перемир'я набрало чинності 14 листопада. Ізраїльська влада офіційно поки не коментують припинення обстрілу. Напередодні прем'єр-міністр Біньямін Нетаньяху сказав, що Ізраїль не хоче загострювати ситуацію, але готовий до затяжного конфлікту.

Пізніше настало загострення між сторонами конфлікту. Із сектора Газа по Ізраїльській території було запущено дві ракети. Після того, як ізраїльські військові змогли засікти ракети, одну вдалося перехопити. Перед цим з території сектора Газа був запущений снаряд. Він не завдав шкоди, однак це стало порушенням дев'ятиденного періоду без обстрілу. Раніше повідомлялося, що система оповіщення про можливий ракетний обстріл спрацювала в місті Сдерот і районі навколо сектора Газа.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!