У парламенті Чорногорії почалися заворушення

Парламенті Чорногорії розглядав закон "Про свободу віросповідання та переконань і правове становище релігійних громад"

У парламенті Чорногорії відбуваються сутички та заворушення через закону про релігійні об'єднання. Про це повідомляє РИА-Новости.

Архієреї СПЦ в країні закликали віруючих не піддаватися на можливі провокації і не брати участь у вуличних заворушеннях і конфліктах. За ініціативою опозиційного Демократичного фронту (ДФ) прем'єр Душко Маркович провів зустріч з митрополитом Амфілохієм.

Депутати запропонували понад ста поправок, один з лідерів ДФ Андрія Мандіч запропонував перенести затвердження поправок і голосування з-за пізнього часу, але спікер йому відмовив.

"Ми провели ґрунтовне обговорення і відвели цього максимально дозволене час – шість годин говорили про законопроект і більше того", - заявив Брайович.

Обурені відмовою перенести засідання члени ДФ почали шуміти викрикувати невдоволення, потім почалася бійка з представниками парламентської більшості.

 Як раніше повідомляли "Коментарі", в аеропорту Барселони пройшли жорсткі сутички демонстрантів і поліції. Протестувальники перекривають автостради й залізницю.