Головна Новини Світ Європа Дипломати з посольства США викликали в МЗС РФ за твіту
commentss НОВИНИ Всі новини

Дипломати з посольства США викликали в МЗС РФ за твіту

МЗС РФ викликав американського дипломата з-за твіту

10 серпня 2019, 03:45 comments1925
Поділіться публікацією:
Дипломати з посольства США викликали в МЗС РФ за твіту

Міністерство закордонних справ Росії викликало радника-посланника посольства США в Москві Тіма Річардсона з-за твіти про неузгодженої акції в Москві 3 серпня. Про це повідомляє Свобода слова.

У публікації управління Держдепартаменту США з консульських питань, зробленої 2 серпня, був маршрут ходи по бульварах і рекомендація його уникати. "Очікується присутність великої кількості поліції", – йшлося у твіті.

Російський МЗС розцінив це застереження як агітацію в користь участі у заході, що влада визнала незаконним, а також як заклик до дії. Це, на думку російської влади, є спробою втручання у внутрішні справи країни.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", посол США в Російській Федерації Джон Хантсман направив президенту Дональду Трампу лист з проханням про відставку. У документі наголошується, що Хантсман покине посольство Америки в Росії 3 жовтня. "Для мене велика честь мати довіру, яку Ви надали мені, (призначивши) мене послом Сполучених Штатів в Росії в цей історично складний період у двосторонніх відносинах", — йдеться в листі. Також Хантсман додав, що США "повинні продовжувати змушувати Росію нести відповідальність, коли її дії загрожують нам і нашим союзникам".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.svoboda.org/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!