Головна Новини Світ Європа У Римі аварійно сів літак, його уламки пошкодили кілька авто
commentss НОВИНИ Всі новини

У Римі аварійно сів літак, його уламки пошкодили кілька авто

Літак здійснив аварійну посадку незабаром після зльоту

11 серпня 2019, 15:55 comments2035
Поділіться публікацією:
У Римі аварійно сів літак, його уламки пошкодили кілька авто

Невеликі фрагменти літака авіакомпанії " Norwegian, який здійснив аварійну посадку в аеропорту Риму, впали на дахи і автомобілі міста Фьюмічіно. Про це повідомляє La Repubblica.

Літак здійснив аварійну посадку незабаром після зльоту.

В результаті інциденту ніхто не постраждав, однак уламки розбили вікна декількох автомобілів. В цілому уламки потрапили на 25 автомобілів і 12 будинків.

Аварійна посадка пройшла без проблем в присутності надзвичайних служб і пожежників. Пасажири літака не постраждали, їх пересадили на інші рейси в Сполучені Штати.

picture

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", в аеропорту міста Місурата у Лівії ударами з дронов знищений літак ІЛ-76ТД української компанії Скайавиатранс з гуманітарним вантажем Міжнародної Організації Червоного Хреста. Інформацію про напад на літак підтвердили в МЗС України. Дипломати займаються поверненням екіпажу в Україну. За словами Малахової, у компанії є всі документи, які підтверджують що літак виконував рейс з Анкари в Місурата з гуманітарним вантажем в рамках співробітництва з Міжнародною Организацией Червоного Хреста.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!