Головна Новини Світ Європа Меган Маркл в черговий раз порушила королівський етикет
commentss НОВИНИ Всі новини

Меган Маркл в черговий раз порушила королівський етикет

Невістку Єлизавети II знову дорікнули за зневагу суворого протоколу

12 серпня 2019, 14:54 comments2498
Поділіться публікацією:
Меган Маркл в черговий раз порушила королівський етикет

38-річна герцогиня Сассекська і невістка королеви Великобританії Єлизавети II Меган Маркл піддалася критиці, яка святкувала свій день народження, організувавши світський прийом.

Подейкують, що Меган не поважає правила етикету за столом. Одна з грубих помилок — надмірна близькість з чоловіком на людях.

Як пише видання DailyMail, дружина принца сидить за столом під час офіційних вечерь поруч з коханим. А це — страшне порушення королівського протоколу. Крім цього, герцогиня порушує ще два правила сімейної поведінки за трапезою. Черговий промах — розмови і лестощі з чоловіком на людях. Це, за традицією британських монархів, засуджують, мовляв, так пара відволікає увагу присутніх від прийому.

Не догодила Меган і в бесідах з іншими членами королівського сімейства. За протоколом, усі повинні говорити за столом з французьким акцентом. Герцогиня Сассекська не тільки цього не робить, а й спілкується з нотками американського діалекту.

Наскільки засудження таких манер торкнулося Меган Маркл в стінах Букінгемського палацу — британська преса не уточнює. І герцогиня до такого готова, раніше її публічно звинувачували в порушенні різних королівських правил. Cпочатку Маркл не вдалося тактовно привітати племінника Гаррі, потім протокол засудив її за недоречно підібрані прикраси. У всіх випадках герцогиня вважає за краще не звертати уваги на критику.

Нагадаємо, видання "Коментарі" повідомляло про те, що Меган Маркл стала головним редактором британського видання журналу "VOGUE", ставши першою за більш, ніж столітню історію, кого запросили на цю посаду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!