Головна Новини Світ Європа Путін злітає у Францію обговорити Україну з президентом Макроном
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін злітає у Францію обговорити Україну з президентом Макроном

Стала відома дата поїздки Путіна в Париж

13 серпня 2019, 14:27 comments2296
Поділіться публікацією:
Путін злітає у Францію обговорити Україну з президентом Макроном

Президент РФ Володимир Путін відвідає з одноденним робочим візитом Францію. Візит, в ході якого президенти обговорять двосторонні відносини і ключові міжнародні проблеми, включаючи Україну, відбудеться 19 серпня.

"Можу підтвердити, 19 серпня готується робочий візит президента україни до Франції. Теми очевидні — це, зрозуміло, двостороння російсько-французьке співробітництво, яке має дуже насичене економічний зміст, це і міжнародні проблеми", — уточнив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков.

У центрі уваги, за його словами, буде Україна.

"Це, звичайно ж, Україна і перспективи продовження роботи в "нормандському форматі", — додав прес-секретар президента РФ.

Пєсков підкреслив, що "Путін і Макрон традиційно використовують свої зустрічі для детального обміну думками та "звірення годинників" у міжнародних справах".

Він також позитивно оцінив факт недавнього телефонного дзвінка президента України президенту РФ, зазначивши настрій російського керівництва на діалог.

"Саме по собі спілкування глав держав, цей факт можна оцінити тільки позитивно, позитивно. Президент Путін завжди є прихильником діалогу для вирішення нагальних проблем, тим більше в таких запущених ситуаціях, як російсько-українські відносини", — сказав Пєсков.

Як повідомляв сайт "Коментарі", Міністерство закордонних справ України висловило протест через неузгодженого візиту президента Російської Федерації Володимира Путіна в окупований Крим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!