Головна Новини Світ Європа Син Єлизавети II знову звинувачується у розбещенні неповнолітніх
commentss НОВИНИ Всі новини

Син Єлизавети II знову звинувачується у розбещенні неповнолітніх

Жертва сексуальних домагань надала докази причетності принца Ендрю

13 серпня 2019, 20:22 comments2667
Поділіться публікацією:
Син Єлизавети II знову звинувачується у розбещенні неповнолітніх

59-річний герцог Йоркський — син Єлизавети II, виявився залученим до судового процесу у справі Джеффрі Епштейна. Принц Ендрю звинувачується у розбещенні неповнолітніх. Дівчина, яка називає себе жертвою сексуальних домагань, надала докази знайомства з королівським представником.  Про це повідомляє іноземне видання BBC.

Нещодавно герцог Йоркський постав у центрі курйозної ситуації, переплутавши доньок у день народження Беатріс, а вже за кілька днів його ім'я підірвало мережу, фігуруючи в сексуальному скандалі. 

В суботу, 10 серпня, Джеффрі Епштейн, відомий мільярдер, а також звинувачуваний у секс-торгівлі і педофілії, наклав на себе руки у в'язниці на Манхеттені. Його самогубство стало причиною оприлюдненого документа у його справі, який федеральний суд США показав у п'ятницю, 9 серпня.

Як виявилося, доповідь доводила не лише докази провини Епштейна, але й свідчила на знаменитостей, які вдавалися до його послуг як до секс-торговця. Серед них виявився 59-річний син Єлизавети ІІ, принц Ендрю.

Нагадаємо, що у 2015 році в мережі ширилася інформація про його зв'язок з Вірджинією Джуффре, яку Епштейн тримав у рабстві з 16 років. Однак тоді у цієї інформації не було доказів, а тепер дівчина, яка стала жертвою насильника, надала ЗМІ невідому фотографію, на якій вона 17-річному віці стоїть поруч з принцом Ендрю, а позаду них одна з дівчат померлого мільярдера.

 Букінгемського палацу надав миттєву відповідь на скандальну інформацію. Зазначивши, що принц Ендрю непричетний до цієї справи. Будь-які припущення про непристойну поведінку з неповнолітніми категорично неправдиві, – мовилося у відповіді представників Єлизавети ІІ.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", демократи США засуджують Трампа за поширення теорій змови вбитого Епштейна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!