Костюмер серіалу "Гра престолів" написала книгу про вбрання акторів

Книга вийде в США в листопаді цього року

Британська художниця по костюмах Мішель Клептон написала ілюстровану книгу про костюмах серіалу "Гра престолів", які вона ж і створювала. Як повідомляє 112.ua з посиланням на Vanity Fair, книга Game of Thrones: The Costumes повинна вийти в США 11 листопада цього року.

"Від практичних багатошарових тканин Вінтерфелла до нарядів Королівської гавані – костюми "Ігри престолів" відіграють важливу роль у перенесенні глядача на землі Вестерос і за його межі. Ця розкішна книга віддає належне майстерності, з якою створювався кожен наряд, за допомогою прекрасних детальних фотографій костюмів і закулісних деталей", – йдеться в описі на сайті видавництва Insight Editions, що займається виробництвом книги.

Приміром, за словами Клептон у книзі докладно описує фінальний наряд Санса Старк, в якому вона була на власній коронації.

Зазначимо, що за роботу над серіалом "Гра престолів" Клептон чотири рази отримувала нагороду "Еммі" в категорії "Кращі костюми до фентезі-серіалу або фільму".

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", звезду серіалу "Гра престолів" і фільму "Аквамен" Джейсона Момоа можна буде побачити в новому, 31 сезоні популярного мультсеріалу "Сімпсони", який вийде у вересні.Про це повідомляє видання "Entertainment Weekly". "Він - знаменитість, яка з'являється і розповідає легенду про святого, який був змучений і прийняв мученицьку смерть, а після вплинув на створення у сучасному світі фісташкового морозива. Він розповідає цю досить жахливу історію, а потім Петті і Сельма просять його підписати їх груди, і він тікає", - розповів виконавчий продюсер Ел Джин про сюжетної лінії Момоа. Зазначимо, що образ персонажа від Метта Грейнинга вже з'явився в мережі: