Макгрегор вдарив літнього чоловіка за відмову випити його віскі

Макгрегор прийшов до паб The Marble Arch Pub, щоб почастувати гостей віскі

Скандальний ірландський боєць змішаних єдиноборств Конор Макгрегор вдарив в барі літнього чоловіка за відмову випити його віскі Proper No.Twelve. Відповідне відео потрапило в розпорядження видання TMZ Sports.

Інцидент стався ще 6 квітня в Дубліні, але про нього стало відомо тільки зараз. Макгрегор прийшов до паб The Marble Arch Pub, щоб пригостити гостей віскі, яке виробляє його компанія Eire Born Spirits. Один з відвідувачів відмовився, але боєць наполягав на своєму і після другої відмови ударив чоловіка в голову.

Макгрегора відразу ж відтягли від потерпілого відвідувача. Поліція Дубліна розслідує інцидент, але поки невідомо, чи буде він покараний за свій вчинок.

Це не перший випадок, коли відомий боєць втрачає самовладання. У минулому році він розбив вікно автобуса візком, у якому їхали борці UFC. В результаті кілька людей постраждали.

  Конор Макгрегор згадав про поєдинок з Хабібом Нурмагомедовым, зізнавшись, що в ході тієї зустрічі провів заборонений удар. Також ірландець в черговий раз дозволив собі образити Нурмагомедова. "Діну Хербу слід перевірити очну ямку Хабіба. Я використовував положення в маунте і пробив в очну ямку, але я виявив граничне майстерність та порушень не було помічено. Цей хлопець намагався понюхати гумку моїх шортів в першому раунді. Переходь у стійку, боягузливий боєць. Панікер. Ми всі бачили твою паніку в тому автобусі", — написав Макгрегор на своїй сторінці в "Твіттері". Нурмагомедов і Макгрегор зустрічалися в жовтні 2018 року. Тоді Хабіб змусив Макгрегора здатися в четвертому раунді.