Головна Новини Світ Європа Макгрегор вдарив літнього чоловіка за відмову випити його віскі
commentss НОВИНИ Всі новини

Макгрегор вдарив літнього чоловіка за відмову випити його віскі

Макгрегор прийшов до паб The Marble Arch Pub, щоб почастувати гостей віскі

16 серпня 2019, 01:22 comments2106
Поділіться публікацією:








Макгрегор вдарив літнього чоловіка за відмову випити його віскі

Скандальний ірландський боєць змішаних єдиноборств Конор Макгрегор вдарив в барі літнього чоловіка за відмову випити його віскі Proper No.Twelve. Відповідне відео потрапило в розпорядження видання TMZ Sports.

Інцидент стався ще 6 квітня в Дубліні, але про нього стало відомо тільки зараз. Макгрегор прийшов до паб The Marble Arch Pub, щоб пригостити гостей віскі, яке виробляє його компанія Eire Born Spirits. Один з відвідувачів відмовився, але боєць наполягав на своєму і після другої відмови ударив чоловіка в голову.

Макгрегора відразу ж відтягли від потерпілого відвідувача. Поліція Дубліна розслідує інцидент, але поки невідомо, чи буде він покараний за свій вчинок.

Це не перший випадок, коли відомий боєць втрачає самовладання. У минулому році він розбив вікно автобуса візком, у якому їхали борці UFC. В результаті кілька людей постраждали.

 

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Конор Макгрегор згадав про поєдинок з Хабібом Нурмагомедовым, зізнавшись, що в ході тієї зустрічі провів заборонений удар. Також ірландець в черговий раз дозволив собі образити Нурмагомедова. "Діну Хербу слід перевірити очну ямку Хабіба. Я використовував положення в маунте і пробив в очну ямку, але я виявив граничне майстерність та порушень не було помічено. Цей хлопець намагався понюхати гумку моїх шортів в першому раунді. Переходь у стійку, боягузливий боєць. Панікер. Ми всі бачили твою паніку в тому автобусі", — написав Макгрегор на своїй сторінці в "Твіттері". Нурмагомедов і Макгрегор зустрічалися в жовтні 2018 року. Тоді Хабіб змусив Макгрегора здатися в четвертому раунді.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!