Головна Новини Світ Європа Ізраїль і ОАЕ таємно об'єдналися проти Ірану
commentss НОВИНИ Всі новини

Ізраїль і ОАЕ таємно об'єдналися проти Ірану

Зустрічі були організовані США

16 серпня 2019, 14:18 comments1626
Поділіться публікацією:
Ізраїль і ОАЕ таємно об'єдналися проти Ірану

Ізраїль і Об'єднані Арабські Емірати в останні місяці провели кілька таємних зустрічей, які були організовані США. Секретні зустрічі проводилися для координації заходів з протидії можливої загрози з боку Ірану.

Перша зустріч відбулася на початку року, друга — трохи пізніше і були вони організовані спеціальним представником США по Ірану Брайаном Хуком.

Проведення переговорів вказує на бажання держав зміцнювати співробітництво для протидії і можливим загрозам з боку Тегерана.

Як повідомляло видання "Коментарі", відносини США та Ірану загострилися в торік, після того як у травні 2018-го США вийшли з СВПД і ввели проти Ірану санкції, які з тих пір кілька разів зростали. Спільний всеосяжний план дій був підписаний Іраном і шістьма світовими державами, тому числі США, в 2015 році. Угода передбачала, що в обмін на зняття санкцій Іран відмовиться від ядерної програми.

Нагадаємо, що глава комітету з питань національної безпеки іранського парламенту Моджаба Зоннур заявив про значну військову сили, яку вони готові застосувати у відношенні до Ізраїлю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!