Голові Єврокомісії зроблять термінову операцію

Юнкер був змушений перервати відпустку

Голові Європейської Комісії Жану-Клоду Юнкеру зроблять термінову операцію з видалення жовчного міхура, повідомляє прес-служба Єврокомісії.

"Президент Єврокомісії Юнкер скоротив свою відпустку в Австрії з медичних причин. Його переправили до Люксембургу, де йому буде терміново проведена холецистектомія", - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, холецистектомія — операція з видалення жовчного міхура, яка залишається головним засобом лікування холециститу.

Нагадаємо, раніше неодноразово Жан-Клод Юнкер з'являвся на офіційних заходах Євросоюзу і НАТО, ймовірно, в нетверезому вигляді. Одного разу він ледь не впав на президента України Петра Порошенка. Однак сам голова Європейської Комісії стверджував, що нетверда хода пов'язана з сильним болем в ногах.

Крім того, Юнкер відомий вільною поведінкою з жінками, зокрема колегами по європейських інститутах. Він може публічно гладити їх по руках або голові, а також тріпати за волосся. Також глава Європейської Комісії іноді кривляється в розмові зі співрозмовницями.