Головна Новини Світ Європа У Швеції через пожежі п'ятий день не ходять поїзди
commentss НОВИНИ Всі новини

У Швеції через пожежі п'ятий день не ходять поїзди

Серйозна пожежа на півдні Швеції з вечора середи порушила рух поїздів на одному з найважливіших залізничних вузлів регіону

19 серпня 2019, 11:35 comments2401
Поділіться публікацією:
У Швеції через пожежі п'ятий день не ходять поїзди

Сильна пожежа на порожньому складі в середу ввечері серйозно пошкодила повітряні проводи, сигнальні системи і залізничні колії у Хесслехольме.

Всі поїзди між Стокгольмом і Мальме, двома найбільшими містами Швеції, зазвичай ходять через Хесслехольм, тому інцидент викликав серйозні незручності для тисяч пасажирів.

Зараз основні ремонтні роботи направлені на відновлення шляхів, проте вони є масштабними і витратними за часом.

"Це гігантські зусилля. У нас близько 30 осіб працюють в кожну зміну", — зазначила представник шведського транспортного управління Сара Ліндстрем.

Спочатку передбачалося, що залізничний рух не відновиться до п'ятниці, але вранці в понеділок влади заявили, що потяги між Мальме і Стокгольмом знову почнуть працювати лише в середу.

Потяги з Стокгольма в Мальме зараз їздять до Альвести. Пасажирам, які прямують на південь від Альвести, рекомендують подорожувати через Гетеборг, якщо це можливо.

Як повідомляв сайт "Коментарі", поблизу станції Миколаїв відбулося задимлення пасажирського локомотива потягу № 766 Херсон — Київ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!