Головна Новини Світ Європа У Вірменії з російським літаком сталася НП
commentss НОВИНИ Всі новини

У Вірменії з російським літаком сталася НП

На борту літака знаходилися 173 пасажири

20 серпня 2019, 05:20 comments2135
Поділіться публікацією:
У Вірменії з російським літаком сталася НП

У понеділок, 19 серпня, в місті Гюмрі на півночі Вірменії сталася надзвичайна подія з російським літаком авіакомпанії "Перемога" — він здійснив жорстку посадку в аеропорту Ширак, пошкодивши хвіст.

Про це повідомляється на сторінці Комітету цивільної авіації Вірменії в Facebook.

"19 серпня літак авіакомпанії" Перемога "врізався в злітно-посадкову смугу в аеропорту Ширак в Гюмрі, в результаті чого була пошкоджена хвостова частина", — сказано в повідомленні.

Відзначається, що на борту знаходилися 173 пасажири. Ніхто з них не постраждав.

Для з'ясування обставин НП була створена спеціальна комісія. Наступний рейс повинен виконати резервний літак авіакомпанії "Перемога".

При цьому, представник "Перемоги" в коментарі "РИА Новости" заявила, що для висновків про жорсткої посадки літака в Вірменії немає підстав.

"На післяполітний огляді виявлено пошкодження хвостовій п'яти, призначеної для захисту фюзеляжу. Дотик п'ятої сталося із виходом на друге коло. Таким чином, заяви в ЗМІ про жорсткої посадки не відповідають дійсності", — зазначила вона.

 Як раніше повідомляло видання "Коментарі", в Ірландії загорівся літак Boeing 763, на борту якого знаходилися співробітники міністерства оборони Сполучених Штатів. Польоти в аеропорту Шеннон були тимчасово припинені. Займання сталося близько шасі, всі пасажири і екіпаж були евакуйовані. Диспетчери повітряного руху помітили пожежу і дим, що йшов з посадкового обладнання літака Boeing 767-300 компанії Omni Air International, коли він рухався по злітно-посадковій смузі.

В аеропорту повідомили, що всі пасажири і члени екіпажу благополучно вийшли з літака і тепер знаходяться в будівлі терміналу. Omni Air International — громадянська авіакомпанія, яка заявляє, що транспортує американські і іноземні війська і членів сімей військових по всьому світу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!