Головна Новини Світ Європа Трамп назвав євреїв США нерозумними і нелояльними
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп назвав євреїв США нерозумними і нелояльними

Лідируючий кандидат серед демократів, колишній віце-президент Джо Байден, назвав коментарі Трампа "образливими і непрощенними"

21 серпня 2019, 23:57 comments2110
Поділіться публікацією:
Трамп назвав євреїв США нерозумними і нелояльними

Трамп назвав євреїв США нерозумними і нелояльними до Ізраїля. Демократи і лідери єврейських організацій негайно засудили висловлювання президента США. Про це повідомляє Голос Америки.

Президент США Дональд Трамп спровокував черговий скандал, заявивши, що американські євреї, голосуючи за демократів, вони демонструють "або повна відсутність знання, або величезну нелояльність".

Відзначається, що на президентських виборах американські євреї десятиліттями голосували переважно за кандидатів від Демократичної партії, а не за їх суперників-республіканців, включаючи і Трампа в 2016 році.

Пізніше Трамп пояснив, що мав на увазі, що голосувати за демократів — це прояв нелояльності до єврейського народу Ізраїлю".

Претенденти на президентську номінацію від Демократичної партії і лідери єврейських організацій негайно засудили висловлювання президента.

Ось що я хочу сказати Трампу: я пишаюся тим, що я єврей, і для мене не проблема голосувати за демократів", — сказав один з фаворитів президентської гонки сенатор Берні Сандерс.

Ліберальне вашингтонське лобі J Street і ряд інших єврейських організацій  засудили коментарі президента.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", США відмовили у в'їзді дівчині прем'єр-міністра Бориса Джонсона.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!