Головна Новини Світ Європа У Греції футбольні фанати побили російського продюсера
commentss НОВИНИ Всі новини

У Греції футбольні фанати побили російського продюсера

До російського продюсера підійшли чотири фаната

22 серпня 2019, 06:55 comments1900
Поділіться публікацією:
У Греції футбольні фанати побили російського продюсера

Грецькі футбольні фанати побили російського продюсера видеоагентства Ruptly (є частиною RT) перед матчем раунду плей-офф Ліги чемпіонів "Олімпіакос"–"Краснодар", повідомляє RT.

"До продюсера підійшли чотири фаната і запитали по-англійськи, звідки він. Не дочекавшись відповіді, вони спробували вихопити у нього мікрофон і відібрати камеру. Продюсер не захотів віддавати обладнання нападникам, в результаті зав'язалася бійка, в ході якої журналісту зламали ніс", — йдеться в Telegram-каналі RT.

За даними телеканалу, постраждалий звернувся в поліцію, а потім відправився в лікарню. Як передає телеканал з посиланням на продюсера, на нього напали фанати "Олімпіакоса".

"Краснодар" грає матч з "Олімпіакосом" у Піреї.

 Як раніше повідомляло видання "Коментарі", дебютний бій українського боксера Олександра Усика (16-0, 12 КО) в суперважкій вазі вкотре опинився під загрозою зриву. Ймовірний суперник нашого боксера камерунець Карлос Такам (36-5-1, 28 КО) підписав нову промоутерську угоду. Початок роботи камерунця з новою промоутерською компанією може зірвати запланований на 12 жовтня бій з Олександром Усиком, який раніше був скасований через травму українського боксера. Так, на початку травня Усик отримав травму біцепса при підготовці до дебютного у суперважкій вазі бою. Внаслідок чого, бій 25 травня з Карлосом Такама не відбувся. Відомо, що незважаючи на загрозу зриву довгоочікуваного спортивного події, Олександр Усик продовжує тренування в посиленому режимі на території США, де повинен пройти анонсований бій з Такамом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/s/rt_russian
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!