Головна Новини Світ Європа У Данії з'явиться штучний острів виключно для молоді
commentss НОВИНИ Всі новини

У Данії з'явиться штучний острів виключно для молоді

Відкриття острова площею 50 тис. кв. м відбудеться 24 серпня

22 серпня 2019, 08:17 comments2809
Поділіться публікацією:
У Данії з'явиться штучний острів виключно для молоді

Національна організація скаутів Данії відкриє в кінці  тижня  перший в країні острів, який призначений виключно для молоді.

"Данія вперше присвячує свій острів молодим людям", — йдеться в повідомленні.

Власники острова, скаути з "Det Danske Spejderkorps" сподіваються, що до 2023 року близько 100 тисяч молодих людей у віці від 15 до 25 років його відвідають.

На даний момент реставрацію острова, який є найбільш штучно озелененим в світі, було витрачено 25 мільйонів євро.

На острові близько тисячі волонтерів будуть організовувати соціальні заходи, навчальні заходи, викладати різні курси і організовувати концерти, дебати і гонки.

Власники острова вважають, така ініціатива допоможе молодим людям брати більше соціальної відповідальності в громадах, де вони живуть.

Острів був спочатку побудований в 1916 році для військових, щоб використовувати його в як ракетної бази, він входив до складу морської оборони Копенгагена разом з укріпленими островами Миддельгрундсфортет і Трекронерфортет.

У 1968 році острів було продано у приватну власність, та його останнім власником була шведська компанія Malmökranen AB, яка оновила його в 2001 році і використовувала його для проведення заходів по формуванню команди до 2015 року.

Як повідомляло видання "Коментарі", за деякими даними американський президент неодноразово цікавився у своїх радників, чи можуть Сполучені Штати купити Гренландію. При цьому влада Данії публічно висловила свій протест з цього питання.

"Звичайно, Гренландія не продається. Оскільки новина носить неофіційний характер, уряд Гренландії утримається від подальших коментарів", — вказали тоді на офіційному сайті уряду Данії.

Портал "Коментарі" повідомляв, що також і колишній прем'єр-міністр Данії Ларс Люкке Расмуссен визнав інформацію про перспективу купівлі-продажу острова невдалим жартом.

"Це ймовірно першоквітневий жарт ... але він зовсім не по сезону!" — написав він у своєму Twitter.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!