Головна Новини Світ Європа У Грузії горить близько сорока гектарів лісу
commentss НОВИНИ Всі новини

У Грузії горить близько сорока гектарів лісу

Пожежа поширилася на території в 40 гектарів

23 серпня 2019, 06:55 comments1671
Поділіться публікацією:
У Грузії горить близько сорока гектарів лісу

Вертольоти, пожежники, спецтехніка і місцеві жителі спільними силами намагаються загасити пожежу біля села Сакавре Горійського району Грузії. Про це повідомляє Служба управління надзвичайними ситуаціями.

За даними прес-служби відомства, до гасіння "підключені два вертольоти погранполіції Грузії, десятки пожежних і спецтехніка". Пізніше служба повідомила, що впоратися з пожежею намагаються також місцеві жителі і представники місцевої влади.

"Пожежа поширилася на території в 40 гектарів. Горить нижній шар ґрунту та змішаний ліс. Мобілізовані на місці пожежно-рятувальні групи продовжують працювати в безперервному режимі", — повідомила служба.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", на острові Гран-Канарія, третьому за величиною серед Канарських островів, з суботи не вщухають лісові пожежі. Регіональний глава Канарських островів Анхель Віктор Торрес повідомив, що вогонь охопив більше тисячі гектарів лісу. "Лісові пожежі, що почалися в суботу на вершині острова Гран-Канарія, вже охопили більше тисячі гектарів сільгоспугідь, влада досі не можуть контролювати поширення вогню. Приблизно одну тисячу осіб довелося виселити з міркувань безпеки з їх будинків", — заявив глава Канарських островів Анхель Віктор Торрес. Над гасінням пожежі працюють понад 200 осіб і п'ять вертольотів. Влада направили з Малаги додатково п'ять інших повітряних засобів і гідролітак.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!