Головна Новини Світ Європа Помер колишній глава Volkswagen
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер колишній глава Volkswagen

Пієх втратив свідомість у ресторані в баварському місті Розенхайм

27 серпня 2019, 01:25 comments2043
Поділіться публікацією:
Помер колишній глава Volkswagen

Колишній глава автоконцерну Volkswagen і Porsche акціонер Фердинанд Пієх помер у Німеччині у віці 82 років. Про це повідомляє видання Bild.

За даними видання, Пієх втратив свідомість у ресторані в баварському місті Розенхайм, швидка допомога доставила його в лікарню, де Пієх помер. Причина його смерті поки не встановлена.

Протягом багатьох років Пієх – австрієць за походженням – був головою ради директором німецького автомобільного концерну Volkswagen і одним з основних акціонерів Porsche-Holding.

 Як повідомляли "Коментарі", прокуратура міста Брауншвейг в Нижній Саксонії прийняла рішення накласти штраф на автоконцерн Volkswagen AG в сумі 1 млрд євро через "дизельного скандалу". У свою чергу Volkswagen погодився зі штрафом, визнавши свою відповідальність. Також керівництво автоконцерну не буде подавати апеляцію. У концерні сподіваються, що виплата штрафу "буде мати сещественный позитивний ефект на розгляди, які тривають в інших країнах Європи". Відомо, що сума включає в себе максимально можливий штраф в розмірі 5 млн євро і ще 995 млн євро у вигляді повернення незаконно отриманого прибутку.

Під час розслідування стало ясно, що Volkswagen порушив правила моніторингу при тестуванні близько 10,7 млн автомобілів, оснащених дизельними двигунами. Ці автомобілі були продані з встановленими на них незаконними програмами, котрі занижують показники викидів шкідливих речовин під час тестування.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!