Головна Новини Світ Європа У Бангкоку собака придумала хитрий спосіб прикидатися і просити їжу
commentss НОВИНИ Всі новини

У Бангкоку собака придумала хитрий спосіб прикидатися і просити їжу

Собака при вигляді перехожих починає волочити ліву задню лапу

29 серпня 2019, 00:30 comments4252
Поділіться публікацією:
У Бангкоку собака придумала хитрий спосіб прикидатися і просити їжу

Живе в Бангкоку собака навчилася прикидатися пораненої, щоб привертати увагу людей і випрошувати у них їжу. Про це повідомляє портал AOL News.

Бездомне тварина на ім'я Гаю при вигляді перехожих чи проїжджав повз транспорту починає волочити ліву задню лапу. Коли до собаки підходять люди, вона встає і починає крутитися навколо них.

Місцева жителька Тавипорн Чонгплаполкулсэд розповів, що дворняга живе біля її роботи вже кілька років і часто проробляє цей трюк.

"Я годую її рисом, але вона продовжує себе так вести. Я думаю, вона так чинить, щоб випрошувати їжу в людей", — заявила вона.

Жінка розповіла, що часто допомагає безпритульним собакам. Одного разу вона перевірила лапи Гаї і з'ясувала, що з ними насправді все в порядку.


Раніше "Коментарі" писали, що 24-річна жінка, ім'я якої не було публічно названо владою, була взята під варту в середу після того, як поліція проаналізувала відео і вислідила її в певному районі. Пізніше вона була знайдена там з хлопчиком, якого вона позначила як свого племінника, повідомила прес-секретар поліції Лагоса Бала Элькана. На кадрах, які переглянула поліція Нігерії, видно, як жінка порет полуодетого хлопчика ременем, а потім тягне його в клітку, яку вона замикає. Дві собаки утримувались у вольєрі, саме туди і був кинутий дитина. Вона фактично зізналася, що була те відео і що її двоюрідний брат, який прийшов жити до неї з дитиною після того, як втратив своїх батьків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!