Головна Новини Світ Європа Лукашенко відзначає своє 65-річчя
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко відзначає своє 65-річчя

Сьогодні президент Білорусі отримує поздоровлення

30 серпня 2019, 15:29 comments2144
Поділіться публікацією:
Лукашенко відзначає своє 65-річчя

Сьогодні, 30 серпня, президент Білорусії по прізвисько "останній диктатор Європи" завдяки своїй беззмінною і жорсткій політиці, Олександр Лукашенко відзначає 65-й ювілей.

Раніше в своєму інтерв'ю російському виданню "Завтра", сьогоднішній іменинник розповів, як ставиться до власних днях народження.

"У нас в родині не було прийнято і зараз не прийнято відзначати його. Все це знають і мене ніколи не вітають. Щоб прийти в день народження, вишикуватися в чергу, як це зазвичай буває, вечірка якась — у мене цього немає. Я завжди, іноді навіть спеціально, їду і працюю навіть більш напружено, ніж зазвичай. Тому близькі, знайомі мої люди, вітають мене останні 5-6 років і мого малюка (молодшого сина Миколи Лукашенка) в один день, 31-го. Дні народження я взагалі не відзначаю. Це для мене самий паршивий день в житті, тому що, на жаль, в цей ень ти стаєш на рік старше ", — повідав білоруський президент.

Втім, як виявилося, навіть питання святкування у одіозного Лукашенко не був настільки однозначна. Як розповіли в апараті президента, мати Олександра Лукашенка надійшла в пологовий будинок 30 серпня увечері, але народила сина в ніч з 30 на 31 серпня, після півночі. Новонародженого записали на 30 серпня, за датою надходження породіллі до пологового будинку. А після народження молодшого сина Миколи президент почав цікавитися у матері подробицями свого появи на світло і з'ясував, що фактично відзначати день народження треба в останній день літа.

Лукашенко відомий не тільки як жорстка політична фігура, а й як досить дотепна людина. Його застереження або жарти відомі в широкому колі і неодноразово були цитовані ЗМІ: "Я свою державу за цивілізованим світом не поведу", "Треба ще раз струсити народ і повернути обличчям до себе", "Ми цю проблему вирішили у вузькому колі обмежених людей", "Наша диктатура нікому не перешкоджає жити і розвиватися. "," Пора вжити заходів і накласти вето на табу"," У мене руки чисті, і на них немає ніяких наручників. " та ін.

Нагадаємо, нещодавно президент Лукашенко висловив своє ставлення до перспектив зустрічі його закордонних колег Володимира Путіна і Володимира Зеленського.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!