Головна Новини Світ Європа Віце-президент США Майкл Пенс закликав Європу до додаткових інвестицій в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Віце-президент США Майкл Пенс закликав Європу до додаткових інвестицій в Україну

Додаткові кошти повинні бути спрямовані на встановлення миру і стабільності в Україні, - Пенс

2 вересня 2019, 15:13 comments1572
Поділіться публікацією:
Віце-президент США Майкл Пенс закликав Європу до додаткових інвестицій в Україну

Європейські союзники США повинні направити додаткові інвестиції в Україну. Таку заяву зробив віце-президент США Майкл Пенс в ході спільної прес-конференції за підсумками зустрічі з президентом Польщі Анджеєм Дудою.

"Ми вважаємо, що європейським партнерам пора направити додаткові інвестиції, щоб підтримати народ України", — сказав він.

Майкл Пенс підкреслив, що "США рішуче підтримували і будуть підтримувати суверенітет та територіальну цілісність України".

За словами Пенса, президент України Володимир Зеленський поінформував під час зустрічі про те, що у парламент країни було внесено понад 250 законопроектів, спрямованих на боротьбу з корупцією.

Разом з тим, віце-президент додав, що додаткові кошти повинні бути спрямовані на встановлення миру і стабільності в Україні.

"Для того, щоб інвестувати додаткові кошти, президент Трамп хоче бути впевнений, що гроші йдуть за призначенням і будуть спрямовані на забезпечення безпеки і стабільності України", — зазначив Пенс.

Як повідомляв портал "Коментарі", президент Володимир Зеленський закликав польських бізнесменів інвестувати в Україну. Глава держави в рамках дводенного візиту до Польщі зустрівся з місцевими бізнесменами з різних галузей діяльності, і пообіцяв захистити їхні кошти, якщо вони почнуть інвестувати в Україну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!