Головна Новини Світ Європа В Італії поліція конфіскувала судно з сотнею мігрантів
commentss НОВИНИ Всі новини

В Італії поліція конфіскувала судно з сотнею мігрантів

Рятувальне судно Eleonore пришвартувалося в сицилійському порту незважаючи на заборону міністра внутрішніх справ Італії Сальвини

3 вересня 2019, 12:46 comments1367
Поділіться публікацією:
В Італії поліція конфіскувала судно з сотнею мігрантів

Поліція Італії конфіскувала німецька рятувальне судно Eleonore, яке пришвартувалося в порту на Сицилії. У той же час правоохоронці дозволили зійти на берег сотні мігрантів.

Рятувальне судно Eleonore пришвартувалося в сицилійському порту в місті Поццалло, незважаючи на заборону міністра внутрішніх справ Італії Сальвини

До цього корабель 8 днів провів у море. Капітан судна оголосив надзвичайний стан в результаті погіршення погодних умов і взяв курс на Поццалло.

"Після восьми днів очікування притулку, після незліченних спроб переконати країни подбати про 104 чоловік, сьогодні погода все вирішила. Внаслідок небезпечної для життя ситуації на борту мені довелося оголосити на судні Eleonore надзвичайну ситуацію", — написав капітан в Twitter.

Після того, як судно пришвартувалося в порту, італійська поліція його конфіскувала.

У свою чергу, влада таки дозволила мігрантам зійти на берег. Після цього їх передали співробітникам "Червоного хреста".

27 серпня Сальвини заборонив судну Eleonore заходити в порти Італії. Згодом про аналогічне рішення по своїй країні повідомила і влада Мальти. Судно фінансується німецькою благодійною організацією з Дрездена.

Як повідомляв сайт "Коментарі", Греція оголосила надзвичайні заходи по боротьбі з напливом шукачів притулку, які прибувають з Туреччини, щоб не повторити кризу 2015 року.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!