Головна Новини Світ Європа На кордоні зі Словаччиною зі стріляниною затримали десятки нелегалів
commentss НОВИНИ Всі новини

На кордоні зі Словаччиною зі стріляниною затримали десятки нелегалів

Співробітники ДПСУ застосували зброю

4 вересня 2019, 02:25 comments1630
Поділіться публікацією:
На кордоні зі Словаччиною зі стріляниною затримали десятки нелегалів

В Закарпатській області прикордонники Чопського загону зі стріляниною затримали 24 нелегальних мігрантів з країн Азії. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України.

Всього було затримано 12 громадян Бангладешу, 8 — В'єтнаму, 3 — Шрі-Ланки і 1 — Афганістану.

У ДПСУ уточнили, що у час затримання трьох осіб, що супроводжували мігрантів, намагалися надати опір і здійснювали провокації. Вони спробували перешкодити прикордонникам затримати правопорушників. Співробітники ДПСУ застосували зброю.

Зараз тривають пошуки. Правоохоронці перекрили під'їзні шляхи до кордону і перевіряють місцевість щодо можливого перебування інших нелегалів, а також розшукують осіб, які переправляли азіатів через кордон.

 Як раніше повідомляли "Коментарі", зтраны Вишеградської четвірки – Угорщина, Чехія, Польща і Словаччина – оголосили бойкот міні-саміту Євросоюзу в неділю в Брюсселі, під час якого заплановано обговорення міграційної політики блоку. Про це у четвер після зустрічі з лідерами чотирьох країн заявив угорський прем'єр-міністр Віктор Орбан. Так, на міні-саміті канцлер Німеччини Ангела Меркель буде намагатися домовитися про загальноєвропейських заходи для подолання міграційної кризи, які, як вона сподівається, зможуть задовольнити її партнерів по коаліції Християнсько-соціального союзу. ХСС виставив ультиматум Меркель і вимагає до кінця місяця знайти рішення на рівні ЄС, яке зупинило б потік мігрантів у ФРН. Чотири східноєвропейських держав виступають категорично проти закликів західних держав ЄС прийняти шукачів притулку у відповідності з певними квотами. У недільному саміті візьмуть участь десять країн ЄС, включаючи Італію і Грецію, куди прибувають більшість мігрантів з Північної Африки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!