Головна Новини Світ Європа Президент Молдови виключив вступ країни в НАТО
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент Молдови виключив вступ країни в НАТО

Лідер Молдови зустрівся з генсеком НАТО

5 вересня 2019, 12:23 comments1576
Поділіться публікацією:
Президент Молдови виключив вступ країни в НАТО

Президент Молдови Ігор Додон виключає вступ країни до Північноатлантичного альянсу. Про це він заявив на зустрічі з генсеком НАТО Йенсом Столтенбергом, передають молдавські ЗМІ.

За словами глави Молдови, закріплений у Конституції статус постійного нейтралітету і виважена зовнішня політика залишаються базовими пріоритетами для керівництва Республіки Молдова, враховуючи, що це передбачає створення добросусідських відносин з усіма міжнародними партнерами за принципом взаємоповаги.

"Для нас принципово важливо зміцнення нашого нейтралітету і міжнародне визнання цього статусу. У той же час ми відкриті до співпраці з усіма нашими партнерами — як на Сході, так і на Заході", — зазначив Додон.

Як повідомляв портал "Коментарі", Новий уряд Молдови планує створити Антикорупційне бюро. Для цього планується запросити експертів з України. Про це повідомила прем'єр Молдови Майя Санду.

"Я б хотіла, щоб це бюро (антикорупційне — ред.) радників прем'єр-міністра створили за два тижні, і ми б хотіли запросити людей з України, Румунії, щоб перейняти досвід цих країн", — зазначила вона.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!